Matteeksperten.no

Vi gjør din mattekarakter bedre

Her kan du lese om noen lærere som kan bli din private lærer!

 

Christin BW

Christin Sand Martinsen

Christin studerer på Masterprogrammet i Matematikk ved Matematisk institutt på Universitetet i Oslo.  Hun har pedagogikk i fagkretsen og har blant annet studert matematikk og fysikk på Universtitet i Adelaide i Australia.  Christin er en positiv,engasjert og målrettet person som har oppnådd meget gode resultater på ulike universitetseksamener. 

Christin har erfaring med å undervise større og mindre grupper med elever fra både ungdomsskole og videregående.  Hennes favorittemne er algebra.  Christin kan hjelpe deg som trenger matematikk på nivå fra barne- og ungdomsskole, videregående skole (alle matematikkfag) og på høyskole- og universitetsnivå.

 JanAleksander BWJan Aleksander Bakke

Jan Aleksander studerer på Masterprogrammet i Matematikk ved Matematisk institutt på Universitetet i Oslo.  Han har pedagogikk i fagkretsen og har blant annet studert matematikk og fysikk på Universtitet i Adelaide i Australia. Aleksander er tidligere svømmer på ypperste nivå i Norge og har forståelse for hvordan kombinasjonen idrett og skole skal gjennomføres. Han har gode resultater fra eksamen fra universitetet.  Hans favorittemne er optimering og analyse. 

Jan Aleksander har erfaring med å undervise større og mindre grupper med elever fra både ungdomsskole og videregående, og kan hjelpe deg som trenger matematikk-lærer på nivå fra barne- og ungdomsskole via videregående skole (alle matematikkfag) til høyskole og universitet.

  Bengt BWBengt E. Olsen

Bengt er utdannet Master of Business & Marketing ved HA/BI og har pedagogikk fra Universitetet i Oslo og Høyskolen i Buskerud. Han har undervist i en rekke fag på videregående skole samt vært foreleser på høyskolenivå. Bengt kan hjelpe deg som trenger hjelp i matematikk på barne- og ungdomsskole, videregående skole (P og T- matematiikk) samt økonomisk matematikk. 

Vi som jobber hos Matteeksperten elsker matematikk!  Våre kurs er laget av folk som er mer enn gjennomsnittet interessert i matematikk, og består av alt fra erfarne lærebokforfattere til Masterstudenter på Universitetet i Oslo.  

Matteeksperten.no er eiet av Ambrosia Norge ANS.  Ambrosia Norge ANS eier nettsteder som driver med ulike internettskoler og nettskolerelatert drift, internettbutikker og konsulenttjenester innen internettmarkedsføring.

Ta kontakt med oss:

Ambrosia Norge ANS
Halstoppen 11
1397 Nesøya

Kontaktperson Matteeksperten.no
Bengt E. Olsen (Partner i Ambrosia Norge ANS)
Telefon: (0047) 92 48 14 90
mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Vi har et genuint ønske om å gjøre matematikk forståelig for alle.  For at denne visjonen skal bli til virkelighet jobber vi hardt for at Matteekspertens kurs og mentortjenester blir så billige som mulig.  Den enkeltes økonomi skal ikke stå i veien for hvor mye kunnskap du skal få.

Vi tror på å gjøre læringen så målrettet som mulig.  Og vi tror din motivasjon er størst når du selv ønsker å lære.  Det er du som elev og student som vet best hva du trenger å øve på.  Derfor er det du som velger oppgavetyper, mens vi forklarer hvordan oppgaven skal løses.  Våre digitale lærere er tilgjengelig så ofte du vil, og når du vil.

  • Våre kurs er utviklet etter en grundig vurdering av ulike pedagogiske metoder.  Vi mener vi har funnet den optimale løsningen.  Derfor gir vi karaktergaranti til alle som fullfører våre kurs.

  • Hvert kurs er skreddersydd den enkelte lærebok.  Ingen kurs har flere oppgaver.  Og for alle oppgavene vil du få umiddelbar tilbakemelding om du har gjort rett eller feil.  Og alle oppgavene kan du se bli løst av våre lærere når du vil – og så ofte du vil.

  • Vi er billigst.  Ikke tro at kurs og studier er bedre jo dyrere de er.  Mange av våre konkurrenter tar alt for høy pris etter vår mening.  Sjekk nøye hva du betaler for. Vi hos Matteeksperten ønsker å være både best og billigst.  Vi jobber for at det ikke skal være størrelsen på lommeboken som bestemmer hvor god du skal bli i matematikk.

  • Vi som jobber hos Matteeksperten elsker matematikk!  Våre kurs er laget av folk som brenner for matematikk, og omfatter erfarne lærebokforfattere og Masterstudenter fra Universitetet i Oslo.  Vi er dypt takknemlig for den innsats disse ressurspersonene har bidratt med, uten å ta betalt.  Dette for at nettopp du – og flest mulig andre – skal få den beste opplæringen i matematikk så billig som mulig. 

  • Ingen kurs gir deg flere oppgaver å jobbe med. For å bli god i matematikk må du øve. Hos Matteeksperten kan du øve så mye du vil, og du får med en gang beskjed om dine svar er riktig eller feil.

  • Alle øvingsoppgavene blir forklart og gjennomgått på Video som du kan se så ofte du vil og når du vil.

  • Alle kursene er tilpasset det mediet du ønsker.  Du kan bruke PC, Mac, nettbrett, mobiltelefon eller kombinere ulike medier når du jobber med oppgaver fra Matteeksperten.  Det er ditt valg!

  • Hvert kurs er skreddersydd den enkelte lærebok og/eller den spesielle eksamen som ditt kurs ender opp i.  Dermed blir øvingen og kurset skreddersydd for dine behov og ditt kompetansenivå.

 

Når du har betalt for ditt kurs så jobber du enkelt ved å logge deg inn (klikk på login på toppmenyen).  Så velger du ditt kurs.  På neste side vil du se alle ulike øvinger som tilhører ditt kurs.  Klikk på den øvingen du vil jobbe med.  Tast inn passordet du har fått tilsendt og sett i gang med mattetreningen!

Vi mener bestemt at den beste måten å bli god i matematikk er å øve med oppgaver.  Og det er faktisk gøy også!

Problemet i skolen er at læreren ikke har nok tid til å følge opp hver enkelt elev eller student.  Og at oppgavene som gjennomgås av læreren ikke nødvendigvis er de oppgavene du ikke forstår.  Eller de oppgavene du ønsker å få forklart en gang til.  Vi har løst dette for deg.  Hos matteeksperten kan du når som helst hente din personlige veileder som gjennomgår hver eneste oppgave du ønsker å få forklart.  

Våre ansatte

Les om dine lærere som hjelper deg for at du skal lykkes i matematikk!

Testimonals

Les hva elever, studenter og samfunnet ellers sier om Matteeksperten!

Snarveier

> Våre kurs > Facebook Matteeksperten
> Bestill privatlærer
Om oss > Ambrosia Norge ANS  > Bestill Internettkurs
> Login > Reiseplaneten   
> Kontakt oss Våre lærere   
Hjem Om oss